AH 2 Go

City Water in de Albert Heijn

Naast single-use waterflessen biedt de Albert Heijn nu ook multi-use waterflessen gevuld met lokaal gebotteld kraanwater. Hiermee is een grote stap gezet in de strijd tegen plastic vervuiling. Na een geslaagde testperiode in Amsterdam is City Water nu ook beschikbaar in 400 andere winkels in Nederland, zoals in Rotterdam, Den Haag, en Utrecht.

Dit bericht heeft 5 reacties
 1. Wat een enorm goed idee! Leuke flesjes ook.
  Ik heb er vandaag 2 gekocht bij de ah in zevenaar. Nam een slok uit de zwarte fles en sorry wat is dat vies zeg! Zit echt een ranzige muffe smaak aan, dat kan nooit goed zijn.
  Vervolgens het water uit de witte geproeft en dat was wel gewoon.
  Mijn moeder heeft ook een zwarte gekocht en precies het zelfde, het water smaakt ranzig, oud.

 2. De website die op de sleeve-sticker staat “jointhepipe-app.nl” werkt niet en in de Google play store is er geen app te vinden dat “join the pipe” heet.

  Dat lijkt mij marketingtechnisch een fiasco.

 3. wat een leuk bericht, wat goed ook dat de city bottles verkrijgbaar zijn in 400 ander winkels. Ik vraag me af, welke winkels dan? Ik zou er graag een kopen zonder postbezorging. Graag zou ik weten waar de flessen in Utrecht en Rotterdam te koop zijn, hartlijk dank! Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *