020 794 2294 info.nl@join-the-pipe.org Bekijk Winkelmand           

Nairobi Bottle (0.4L)

De Nairobi Bottle wordt in combinatie met ons clean-up project ingezet om zwerfafval in de sloppenwijken op te ruimen en de kinderen te voorzien van een herbruikbare fles.  De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, werk of een festival . De fles wordt in Nederland geproduceerd en draagt bij aan een plastic vrije wereld.

BOGO Bottle (0.5L)

De BOGO-Bottle (Buy One Give One) is een herbruikbare waterfles. Voor iedere BOGO-Bottle die wordt verkocht, wordt een fles aan een schoolkind in een ontwikkelingsland gedoneerd. De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, tijdens het sporten of op reis. De fles wordt in Nederland geproduceerd.

Amsterdam Bottle (0.5L)

De Amsterdam Bottle is onze nieuwe aanwinst met de typische Amsterdamse grachtenhuisjes en de welbekende Andreas kruisen als design. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan een bepaalde stad te hebben.  De Amsterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan de plaatsing van een water refill station in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

Rotterdam Bottle (0.5L)

De Rotterdam Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van Rotterdam. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan de stad te hebben.  De Rotterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan de plaatsing van een water refill station in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

London Bottle (0.5L)

De London Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van London. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan de stad te hebben.  De London Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan de plaatsing van een water refill station in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

Paris Bottle (0.5L)

De Paris Bottle is onze nieuwe aanwinst en ontwikkeld met de skyline van Paris. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan de stad te hebben.  De Paris Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan de plaatsing van een water refill station in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld..