020 794 2294 info.nl@join-the-pipe.org Bekijk Winkelmand       

Nairobi Bottle (0.4L)

De Nairobi Bottle wordt in combinatie met ons clean-up project ingezet om zwerfafval in de sloppenwijken op te ruimen en de kinderen te voorzien van een herbruikbare fles.  De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, werk of een festival . De fles wordt in Nederland geproduceerd en draagt bij aan een plastic vrije wereld.

BOGO Bottle (0.5L)

De BOGO Bottle (Buy One Give One) is een herbruikbare fles. Voor iedere BOGO fles die we verkopen doneren we een fles aan een schoolkind in een ontwikkelingsland. De fles is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, tijdens het sporten of op de reis. De fles wordt in Nederland geproduceerd.

Amsterdam Bottle (0.5L)

De Amsterdam Bottle is onze nieuwste aanwinst en ontwikkeld met de Sky Line van populaire steden. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan een bepaalde stad te hebben.  De Amsterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan een schoolproject in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

Rotterdam Bottle (0.5L)

De Rotterdam Bottle  is onze nieuwste aanwinst en ontwikkeld met de Sky Line van populaire steden. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan een bepaalde stad te hebben.  De Rotterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan een schoolproject in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

London Bottle (0.5L)

De London Bottle is onze nieuwste aanwinst en ontwikkeld met de Sky Line van populaire steden. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan een bepaalde stad te hebben.  De London Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan een schoolproject in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

Paris Bottle (0.5L)

De Paris Bottle is onze nieuwste aanwinst en ontwikkeld met de Sky Line van populaire steden. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan een bepaalde stad te hebben.  De Paris Bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan een schoolproject in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.