City Water

Bij Join the Pipe geloven we in de kracht van kraanwater in een herbruikbare fles. Het is niet alleen dorstlessend maar ook duurzaam en gezond. Kraanwater drinken uit een herbruikbare fles is daarnaast een uitstekend alternatief op voorverpakt bronwater en scheelt heel veel plastic flesjes.

Wij bieden een alternatief op voorverpakt bronwater met een speciaal ontworpen City Bottle gevuld met lokaal gefilterd kraanwater. De fles is gemaakt van rietsuiker, in Nederland geproduceerd, vrij van BPA, vaatwasserbestendig en keer op keer te (her)gebruiken. Het ontwerp is gemaakt met de skyline van alle grote steden, in Nederland én buitenland. Beschikbare steden op dit moment: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Brussel, Londen, Parijs, Dublin, New York, Detroit, Houston, San Antonio, Sao Paulo, Santiago de Chili.

Zou je graag een fles willen hebben van jouw eigen stad? Of ben je iemand die houdt van duurzame producten met een goed verhaal en wil je kraanwater aanbieden in je winkel, hotel of catering? Wij helpen je graag de stap te maken van bronwater in een single use fles, naar City Water in een multi use fles.

Vraag vrijblijvend informatie aan over City Water via sales.nl@join-the-pipe.org. Je kunt ook direct bij één van onze distributie partners bestellen vanaf 16 stuks (Bunzl, Bidfood, VHC Jongens) of een losse fles afhalen in 1 van de 400 winkels van Albert Heijn.