Bij Join the Pipe geloven we in de kracht van kraanwater in een herbruikbare fles. Het is niet alleen dorstlessend, maar ook gezond en het bespaart heel veel single-use plastic flesjes.

Met City Water bieden wij een alternatief op voorverpakt bronwater met een speciaal ontworpen City Bottle gevuld met lokaal gefilterd kraanwater. De fles bestaat uit 2 onderdelen, is gemaakt van rietsuiker, in Nederland geproduceerd, vrij van BPA, vaatwasserbestendig en keer op keer te (her)gebruiken.

Er zijn verschillende ontwerpen waaruit gekozen kan worden. Zo hebben we City Bottles ontwikkeld met daarop de skyline van alle grote steden, in Nederland én buitenland. Daarnaast bieden we ook neutrale City Bottles aan of de mogelijkheid om een compleet eigen fles te laten ontwerpen. Op dit moment zijn de volgende steden beschikbaar:

Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Groningen, Maastricht, Eindhoven.
Buitenland: Brussel, Londen, Parijs, Lyon, Dublin, Gibraltar, Porto, New York, Detroit, Houston, San Antonio, Sao Paulo, Santiago de Chili.

Nairobi Bottle

De Nairobi Bottle is hernieuwd, uitgerekt in een nieuwe 0,5L fles met een mooi, lang, en aantrekkelijk design, die goed past in iedere situatie. Deze fles is ook beschikbaar in een luxueuzere uitvoering bestaande uit 4 onderdelen, met of zonder drukoppervlak voor personalisatie.

 

Atlantis Bottle

De Atlantis Bottle is een fles met een chique, gestreept design, geïnspireerd op de oude Griekse pilaren. Net als de Nairobi Bottle is deze fles nu ook beschikbaar in een luxueuzere uitvoering bestaande uit 4 onderdelen, en met of zonder drukoppervlak voor personalisatie.

Design Your Own

Ontwerp een compleet eigen hervulbare waterfles. Een mooie, duurzame, en custom-made fles voor jouw klanten en gasten, of simpelweg als private label drinkwater met een label naar keuze. Een aantrekkelijke optie om jouw business te promoten op een duurzame manier!

Design Your Own

Grafeer jouw logo op de achterkant van een City Bottle. Kies één van onze steden en maak jouw fles persoonlijk op een unieke manier. Geschikt voor grote afnames, leuk voor jouw klanten en gasten als aandenken van hun bezoek aan de stad en jouw bedrijf!

Contact

Zou je graag een fles willen hebben van jouw eigen stad of bedrijf? Of ben je iemand die houdt van duurzame producten met een goed verhaal en wil je kraanwater aanbieden in je winkel, hotel of catering? Wij helpen je graag de stap te maken van bronwater in een single use fles, naar City Water in een multi use fles.

Vraag vrijblijvend informatie aan over City Water via sales.nl@join-the-pipe.org. Je kunt ook direct bij één van onze distributie partners bestellen vanaf 16 stuks (Bunzl, Bidfood, VHC Jongens) of een losse fles afhalen in 1 van de 400 winkels van Albert Heijn.