Amsterdam Bottle (0.5L)

De Amsterdam Bottle is de eerste fles uit de reeks City Bottles, ontworpen met de typische Amsterdamse grachtenhuisjes en de welbekende Andreas kruisen als design. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA plastic vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Amsterdam te hebben. De Amsterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd en is beschikbaar in zwart of wit.

Rotterdam Bottle (0.5L)

De Rotterdam Bottle is ontwikkeld met de fameuze en prachtige skyline van Rotterdam. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Rotterdam te hebben. De Rotterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd en is beschikbaar is zwart of wit.

Utrecht Bottle (0.5L)

De Utrecht Bottle is nu eindelijk beschikbaar voor alle liefhebbers van de Domstad. De fles is ontworpen met de kenmerkende Domtoren en de prachtige Utrechtse huisjes. Verder bestaat de fles uit 4 onderdelen, is deze BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Utrecht te hebben. De Utrecht Bottle wordt in Nederland geproduceerd en is nu alleen nog maar beschikbaar in wit.

Den Haag (0.5L)

Onze nieuwste aanwinst! Deze fles is ontwikkeld met de Sky Line van Den Haag. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Den Haag te hebben. De Den Haag bottle wordt in Nederland geproduceerd en komt in twee verschillende kleuren. Iedere fles draagt bij aan een schoolproject in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

Groningen Bottle (0.5L)

Magst mie leuven of nait (geloof het of niet), de Groningen Bottle is nu ook beschikbaar! De skyline is ontwikkeld met o.a. de volgende gebouwen; het Academiegebouw, Martini-toren, en de Universiteit van Groningen. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Groningen te hebben. De Groningen bottle wordt in Nederland geproduceerd en is alleen beschikbaar in het wit. Iedere fles draagt bij aan een schoolproject in een ontwikkelingsland en een plastic vrije wereld.

London Bottle (0.5L)

De London Bottle is onze eerste buitenlandse aanwinst en ontwikkeld met de skyline van London. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Londen te hebben. De London Bottle wordt in Nederland geproduceerd en is beschikbaar in zwart of wit.

Paris Bottle (0.5L)

De Paris Bottle is onze nieuwste City Bottle en ontwikkeld met de skyline van Paris. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA plastic vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Parijs te hebben. De Paris Bottle wordt in Nederland geproduceerd en is beschikbaar in zwart of wit.

Holland Bottle (0.5L)

De Holland Bottle is onze eerste fles die een land vertegenwoordigd en is ontwikkeld met typisch Hollandse icoontjes. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan Nederland te hebben. De Holland Bottle is ook daadwerkelijk “Made in Holland” en is alleen beschikbaar in het wit.

Nairobi Bottle (0.4L)

De Nairobi Bottle wordt in combinatie met ons clean-up project ingezet om zwerfafval in de sloppenwijken op te ruimen en de kinderen te voorzien van een herbruikbare fles. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA plastic vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, werk of op reis. De fles wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in zwart of wit.

Kumasi Bottle (0.5L)

De Kumasi-Bottle is een herbruikbare waterfles, vernoemd naar de Ghanese stad “Kumasi”. Voor iedere Kumasi-Bottle die wordt verkocht, wordt een fles aan een schoolkind in een ontwikkelingsland gedoneerd. De fles wordt in Nederland geproduceerd, is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, tijdens het sporten of op reis. De fles is transparant of frosted en de dop/lus is verkrijgbaar in alle 9 RAL kleuren.

Kumasi Bottle Pakket (8 stuks)

Speciaal voor diegenen die niet kunnen kiezen of graag een mooi pakket cadeau zouden willen doen, hebben wij een prachtig Kumasi Bottle pakket samengesteld met alle 8 verschillende kleuren doppen en ringen.