Amsterdam Bottle (0.5L)

De Amsterdam Bottle is de eerste fles uit de reeks City Bottles, ontworpen met de typische Amsterdamse grachtenhuisjes en de welbekende Andreas kruisen als design. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA plastic vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Amsterdam te hebben. De Amsterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd en is beschikbaar in zwart of wit.

Rotterdam Bottle (0.5L)

De Rotterdam Bottle is ontwikkeld met de fameuze en prachtige skyline van Rotterdam. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Rotterdam te hebben. De Rotterdam Bottle wordt in Nederland geproduceerd en is beschikbaar is zwart of wit.

London Bottle (0.5L)

De London Bottle is onze eerste buitenlandse aanwinst en ontwikkeld met de skyline van London. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Londen te hebben. De London Bottle wordt in Nederland geproduceerd en is beschikbaar in zwart of wit.

Paris Bottle (0.5L)

De Paris Bottle is onze nieuwste City Bottle en ontwikkeld met de skyline van Paris. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA plastic vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken van Parijs te hebben. De Paris Bottle wordt in Nederland geproduceerd en is beschikbaar in zwart of wit.

Holland Bottle (0.5L)

De Holland Bottle is onze eerste fles die een land vertegenwoordigd en is ontwikkeld met typisch Hollandse icoontjes. De fles is BPA vrij, vaatwasser bestendig en leuk om als aandenken aan Nederland te hebben. De Holland Bottle is ook daadwerkelijk “Made in Holland” en is alleen beschikbaar in het wit.

Nairobi Bottle (0.4L)

De Nairobi Bottle wordt in combinatie met ons clean-up project ingezet om zwerfafval in de sloppenwijken op te ruimen en de kinderen te voorzien van een herbruikbare fles. De fles bestaat uit 4 onderdelen, is BPA plastic vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, werk of op reis. De fles wordt in Nederland geproduceerd en is verkrijgbaar in zwart of wit.

Kumasi Bottle (0.5L)

De Kumasi-Bottle is een herbruikbare waterfles, vernoemd naar de Ghanese stad “Kumasi”. Voor iedere Kumasi-Bottle die wordt verkocht, wordt een fles aan een schoolkind in een ontwikkelingsland gedoneerd. De fles wordt in Nederland geproduceerd, is BPA-vrij, vaatwasser bestendig en geschikt om mee te nemen naar school, tijdens het sporten of op reis. De fles is transparant of frosted en de dop/lus is verkrijgbaar in alle 9 RAL kleuren.

Kumasi Bottle Pakket (8 stuks)

Speciaal voor diegenen die niet kunnen kiezen of graag een mooi pakket cadeau zouden willen doen, hebben wij een prachtig Kumasi Bottle pakket samengesteld met alle 8 verschillende kleuren doppen en ringen.