Outdoor tappunt

Onderweg je fles vullen of even je dorst lessen tijdens het sporten kan heel gemakkelijk bij het outdoor tappunt. Dit tappunt is gemaakt van roestvrijstaal, is vandaalbestendig en kan het gehele jaar door gebruikt worden. Het tappunt neemt weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk te installeren.  Dit tappunt is ook in te zetten op festivals en evenementen.

Happer-Tapper

Deze combi-tap is ideaal voor op het schoolplein, de sportvereniging of in het park. Een uitgang om te tappen en een uitgang met een fonteintje om te happen. Gemaakt van roestvrijstaal en vandaalbestendig.  Dit tappunt is ook in te zetten op festivals en evenementen.

Indoor tappunt

Het indoor tappunt met lekbakje is ideaal voor in de hotellobby, in de aula van een school of in een sportschool. Het lekbakje voert het overtollige water weer weg. Het tappunt is gemaakt van roestvrijstaal en neemt weinig ruimte in beslag.  Dit tappunt is ook in te zetten op festivals en evenementen.

Bartappunt

Het bartappunt heeft de mogelijkheid om gekoeld- plat en bruisend water te leveren. Ideaal voor bedrijven, kantines, restaurants of cafés. Het bartappunt kan met- of zonder achterwand, meubel of flessenkast worden geleverd en is eenvoudig in te bouwen.