Zakelijke oplossingen

Wil jouw bedrijf, school of evenement de overstap maken van Single-Use plastic naar Multi-Use? Join the Pipe biedt oplossingen om deze duurzame stap te maken.

Zo is het mogelijk om bedrukte of onbedrukte herbruikbare flessen te bestellen als alternatief voor wegwerpflessen. Leuk om mee te geven aan bezoekers of klanten.

Geef ze daarnaast de mogelijkheid om een de fles te (her)vullen met kraanwater bij een duurzaam watertappunt. De tappunten zijn per stuk of in grotere aantallen te krijgen en eventueel te voorzien van logo.

Gepersonaliseerde flessen

Utrecht - standaard cap - YourLogo

City Bottle

Zou je graag de prijs willen opvragen voor bedrukte City Bottles? Dit kan nu gemakkelijk en snel via ons orderformulier.

Offerte aanvragen
Nairobi zwar en wit

Nairobi Bottle

Zou je graag de prijs willen opvragen voor bedrukte Nairobi Bottles? Dit kan nu gemakkelijk en snel via ons orderformulier.

Offerte aanvragen
Bogo

Kumasi Bottle

Zou je graag de prijs willen opvragen voor bedrukte Kumasi Bottles? Dit kan nu gemakkelijk en snel via ons orderformulier.

Offerte aanvragen

Gepersonaliseerde tappunten

Zou je graag de prijs willen opvragen voor 1 of meerdere (gepersonaliseerde) tappunten? Stuur dan een mail naar sales.nl@join-the-pipe.org.